Du er her: IRF Publikationer Månedsbladet Rationel Farmakoterapi Årgange 2008 Henvis din patient til Medicinmedfornuft.dk

Print

Henvis din patient til Medicinmedfornuft.dk


Af Marianne Møller, IRF

 

Hvilken medicin er den bedste? Og hvilken har færrest bivirkninger? Hvis din patient spørger efter skriftlig information – så henvis til IRF's hjemmeside for borgere, Medicinmedfornuft.dk. Efter ønske fra ministeriet leverer Instituttet nemlig generel og sammenlignende information om ny medicin og den mest fornuftige behandling på lægmandssprog. Information har siden 2003 også været en del af Sundhed.dk's information til Danmarks borgere.

 

Et nyere tiltag på siden er vor ordbog over typiske »læge-udtryk«, som udvides i takt med, at patienterne skriver til os med spørgsmål. Ordbogen er ét af de mest populære værktøjer på hjemmesiden sammen med interaktive test som »BMI-kalkulator« og »Medicinquizzen«. Mange læger er også glade for vores tidsbestillingskort til patienterne, som kan rekvireres ved henvendelse til Instituttet.

 

Det er vort indtryk, at både patienter, pårørende og journalister bruger Medicinmedfornuft.dk. Alle kan gratis tilmelde sig det elektroniske nyhedsbrev, som udsendes ca. 1-2 gange om måneden.

 

Nye ideer, ris og ros modtages gerne af farmaceut Marianne Møller, IRF på mam@dkma.dk.


Til toppenTil toppen

 

Siden sidst opdateret: 20. maj 2008 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top