Du er her: IRF Om IRF Ledige stillinger IRF søger læge eller farmaceut

Print

IRF søger læge eller farmaceut


Brænder du for rationel farmakoterapi?

 

Institut for Rationel Farmakoterapi, 5. august 2014.

 

  

Vi tilbyder et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, hvor du vil få indsigt i mange sundhedsfaglige problemstillinger og kontakt til mange forskellige aktører i sundhedsvæsenet. Du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kolleger i et dynamisk tværfagligt team med bl.a. læger, farmaceuter, folkesundheds- og samfundsfaglige kandidater, og du vil få rig mulighed for at lære nyt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort engagement og gensidig respekt. 

 

Enheden for Sygehuse og Beredskab beskæftiger sig bl.a. med specialeplanlægning, dvs. opgavefordelingen mellem forskellige sygehuse, og har desuden ansvar for større nationale planer og strategier indenfor bl.a. kræft-, hjerte- og psykiatriområderne. Enheden varetager også den omfattende arbejdsopgave med at udarbejde nationale kliniske retningslinjer, og har ansvaret for sundhedsberedskabet, vaccinations- og screeningsprogrammer samt smitsomme sygdomme. 

 

Institut for Rationel Farmakoterapi er en del af enheden, og skal sikre uafhængig lægemiddelinformation med praktiserende læger som den primære målgruppe. Aktiviteterne omfatter bl.a. månedsbladet Rationel Farmakoterapi, kurser, anmeldelser af nye lægemidler og studier, Den Nationale Rekommandationsliste samt øvrige debatskabende aktiviteter og formidling via hjemmesider og andre medier. Se mere på www.irf.dk. 

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være systematisk evaluering og formidling af evidens med fokus på rationel farmakoterapi. Derudover forventes du også at deltage i undervisning, foredrag og debatskabende initiativer med fokus på rationel farmakoterapi. Vi forventer dog, at du kan varetage opgaver i forhold til et eller flere af enhedens øvrige opgaveområder, da vi tilstræber en udpræget grad af tværfaglighed og projektarbejde i vores opgaveløsning. 

 

 

Dine kvalifikationer 

Du er uddannet farmaceut eller læge og har interesse og relevant erfaring indenfor enhedens arbejdsområder, herunder lægemiddelinformation og rationel farmakoterapi. Erfaring med evidensbaseret medicin og formidlingsopgaver er en fordel. 

 

Du skal kunne trives i et travlt, fleksibelt og tværfagligt miljø, og være udadvendt og god til at skabe relationer. Du skal kunne arbejde selvstændigt med mange bolde i luften, og være god til at koordinere og formidle klare budskaber. 

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til relevant gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Der er mulighed for deltidsansættelse, f.eks. kombineret med almen praksis. 

 

 

Vil du vide mere 

Yderligere oplysninger om stillingens indhold og arbejdsopgaver kan fås ved henvendelse til enhedschef, overlæge, ph.d., MPA, Søren Brostrøm, mobil tlf. 72 22 78 67 eller mail sbro@sst.dk. 

 

 

Ansøgning 

Ansøgning fremsendes elektronisk via stillingsopslaget på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, www.sst.dk/job vedhæftet kopi af CV, relevante eksamensbeviser m.v. 

 

Ansøgningen skal være Sundhedsstyrelsen i hænde senest mandag den 25. august 2014. 

 

Der afholdes samtaler i ugerne 36-38. 

 

 

Alle interesserede opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Til toppenTil toppen

 

Siden sidst opdateret: 5. august 2014 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top