Du er her: IRF Om IRF Fortrolighedspolitik

Print

Fortrolighedspolitik


Hvilke oplysninger indsamler vi?

Du efterlader et IP-nummer, når du bevæger dig rundt på netstedet. Det er en form for id-nummer, for den computer du sidder ved. IP-nummeret kan på ingen måde identificere en bestemt bruger. 

 

Er du tilmeldt vores elektroniske nyhedsbrev, registrerer vi din e-mail-adresse.

 

Kontakter du irf.dk, arkiverer vi dit spørgsmål/kommentar samt dit navn og din e-mail-adresse.  

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Dit IP-numre (id-nummer, for den computer du sidder ved) viser, hvilke sider du benytter mest. Ud fra disse oplysninger kan vi tilpasse og udvikle indholdet på netstedet.

 

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, bruger vi dine oplysninger til at kontakte dig, når der er nyheder på irf.dk. Vi bruger din eventuelle markering af interesser til at målrette indholdet.

 

Kontakter du netstedet pr. mail, bruger vi kun dit navn og e-mail-adresse til at svare tilbage. Vi tager højde for både ris og ros i den fortsatte udvikling og forbedring af netstedet.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

De ansvarlige redaktører og skribenter på irf.dk har adgang til dine oplysninger. Derudover har de tilknyttede teknikere adgang til din profil til nyhedsbrevet, når de skal reparere eller vedligeholde systemet.

 

Spørgsmål, kommentarer, ris og ros bliver arkiveret, når vi har sendt dig et svar. Alle dine personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang og vil blive behandlet og opbevaret fortroligt. 

Hvem bestemmer over dine oplysninger?

Det gør du. Du kan derfor altid rette og slette de oplysninger, du har skrevet i din profil. Din mailadresse bliver slettet, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

 

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer, der er registeret om dig.

 

Institut for Rationel Farmakoterapi 5. august 2005


 

Siden sidst opdateret: 12. december 2016 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top