Du er her: IRF Nyheder Slut med papiransøgninger om individuelle medicintilskud

Print

Slut med papiransøgninger om individuelle medicintilskud


Fra den 15. november 2015 kan læger kun søge om medicintilskud til patienterne digitalt. Det gælder både enkelttilskud, forhøjet tilskud, kronikertilskud og terminaltilskud.
 
Som læge skal du gøre sådan:
Det er let at søge digitalt. Du skal søge via www.fmk-online.dk. Du skal bruge din sundhedsfaglige digitale signatur/nøglefil. Læs mere her http://sundhedsstyrelsen.dk/da/medicin/tilskud/individuelle-tilskud/ansoegning. Her finder du også et link til vores vejledning til tilskudsmodulet.
 
Papiransøgninger returneres
Papiransøgninger, vi modtager efter den 15. november 2015, returnerer vi med besked om, at vi ikke behandler dem. Igangværende papiransøgninger behandler vi færdig.
 
Integration til lægesystemerne - LPS og EPJ
Det kan blive endnu lettere, hvis tilskudsmodulet integreres i lægesystemerne - LPS og EPJ. Sundhedsstyrelsen kan kun opfordre til, at man prioriterer dette i forhold til sin systemleverandør, og vi står gerne til rådighed med vejledning i forhold til snitfladen til tilskudsmodulet i fmk-online.dk.
 
 
Ændringen fremgår af § 6 i bekendtgørelse om ansøgning om medicintilskud nr. 461 af den 8. maj 2014 - https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=163129


 

Siden sidst opdateret: 1. oktober 2015 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top