Du er her: IRF Nyheder IRF får ”vokseværk”

Print

IRF får ”vokseværk”


Efter en god lang sommer er de sidste brikker i fusionen mellem IRF og Sundhedsstyrelsen efterhånden ved at falde på plads. IRF har ansat to nye læger. Afdelingslæge Lisa Bürgel Petersen er speciallæge i klinisk farmakologi, og afløste d. 1. juli Niels Christian Heebøll-Nielsen, som redaktør af månedsbladet Rationel Farmakoterapi. Hanne Bække Borgeskov er uddannelseslæge i klinisk farmakologi, men har en længere karriere bag sig. Hun starter 1. september.


Den faglige medarbejderstab omfatter herudover 2 farmaceuter og 2 lægekonsulenter. Farmaceut Dorte Glintborg, som har været på IRF i mere en 10 år og, farmaceut phd. Søren Ilsøe Moreno, som har været med siden 2010. Bjørn Krølner og Jens Berner er til daglig praktiserende læger, og er 1 dag om ugen på IRF. Begge har en fortid som Regionale Lægemiddelkonsulenter i Region Hovedstaden.

 

IRF er fortsat et institut med selvstændigt bevilling på finansloven. Organisatorisk refererer IRF´s medarbejdere til Enhedschef Søren Brostrøm, som er chef for både IRF og Sundhedsstyrelsens enhed for Sygehuse og beredskab, hvor også arbejdet med de nationale kliniske retningslinier finder sted.
 
Endelig har sekretær Carina Rendbæk overtaget ansvaret for IRF´s kursusadministration.
 
Se mere om IRF´s  organisation og medarbejdere her:  http://irf.dk/dk/om_irf/


 

Siden sidst opdateret: 6. december 2013 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top