Du er her: IRF Kurser og konferencer

Print

Kurser 2017


Kursuskatalog for 2017

 

pdf rationelfarmakoterapi_11_060117.pdf (584.1 KB)

 

Generelt om IRF’s kurser

 

Formål
Formålet med IRF´s kurser er at bidrage til implementeringen af rationel farmakoterapi. De terapeutiske emner gennemgås med udgangspunkt i relevante farmakoterapeutiske problemstillinger i almen praksis. Det kan være generelle problemstillinger, der fylder meget i almen praksis, områder hvor der er over- eller underbehandling, eller hvor der er et stort forbrug af uhensigtsmæssige præparater vurderet ud fra effekt, bivirkninger og pris.

 

Målgruppe
Den primære målgruppe er praktiserende læger og yngre læger under uddannelse til speciallæger i almen medicin. Andre læger med ønske eller behov for at lære mere om rationel farmakoterapi er også velkomne.


Undervisningen tager udgangspunkt i en kombination af oplæg og gennemgang af sygehistorier med relevante kliniske og farmakoterapeutiske problemstillinger fra almen praksis.

 

Kursusmateriale
Kursusprogram, deltagerliste samt materiale gøres elektronisk tilgængeligt på kursusadministrators hjemmeside forud for kurset. Der er således mulighed for selv at medbringe print af disse på kurset. Der udleveres ikke noteprint af præsentationerne på kurserne.

 

Kursustilmelding og betaling
Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES) håndterer kursusadministration for IRF og tilmelding og betaling foregår via deres hjemmeside:

 

https://www.regionh.dk/CAMES/Traening-og-undervisning/Kurser-for-Laeger/Alle-Laeger/Sider/IRF.aspx

 

Praktiske spørgsmål vedrørende kurserne rettes ligeledes til CAMES

 

Pris: 2.500 kr.

 

Gratis pladser

På kurserne er der 15 gratis pladser for læger, der på tilmeldingstidspunktet er  i hoveduddannelse i almen medicin. Som læge i hoveduddannelse i almen medicin kan man maksimalt tilmelde sig ét gratis kursus per år. De gratis kursuspladser fordeles efter ´først til mølle´-princippet. Såfremt man som læge i hoveduddannelse i almen medicin ikke får tildelt gratis plads, er der mulighed for at deltage som fuldt betalende.


Fortrydelsesret og afbud
Tilmelding er bindende og kurserne kan ikke byttes eller ovedrages til andre. I henhold til Lov om Forbrugeraftaler er der 14 dages fortrydelsesret fra tilmeldingsdatoen. Der udsendes opkrævning af gebyr til pågældende kursus umiddelbart efter tilmelding og deltagelse er først sikret efter indbetaling af kursusgebyr. Der ydes ikke tilbagebetaling på kurser, hvor der ved indbetalingstidspunktet er mindre end 14 dage til kursets afholdelse. Skulle et kursus mod forventning blive aflyst, ydes der fuld refusion af det opkrævede kursusgebyr.

 

 

 

 


 

Siden sidst opdateret: 11. januar 2017 Print Printspacer Tip en ven Tip en ven/kollega spacerTil top Til top